MAJA MESIĆ ŠTRUBELJ – JUTRO NA PLANETU

Ko se ti rodi otrok s srčno napako.
 
V studiu Planet Tv (Jutro na Planetu) so gostili pogumno žensko, borko in podjetnico, Majo Mesić Štrubelj, ki so ji zdravniki nekaj dni pred porodom sporočili vest o neozdravljivi bolezni še nerojenega otroka.
 
Prav tako je na vprašanja odgovarjal doc. dr. Samo Vesel, dr.med. s Pediatrične kardiološke ambulante, SB Celje.
 

POSNETEK ZA OGLED –  TUKAJ

 

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Društvo, ki smo ga ustanovili prostovoljno in smo si ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela, zahteva tudi finančna sredstva. Do sedaj smo razvoju namenili lastna sredstva. Društvo je obsežno, zato prosimo vse, ki tako kot mi verjamete v naše društvo za pomoč in nas podprete.

Vsem donatorjem se bomo javno zahvalili, v kolikor boste to želeli. Vsa donacijska sredstva bodo transparentno porabljena in prikazana za kaj so bila namenjena. Vnaprej iskrena hvala.

Prosimo označite, za katero opcijo ste se odločili:

Pridruži se

Postani del ekipe.

V kolikor imate znanja, za katere mislite, da bi pripomogla delovanju društva in njihovim članom, ste vabljeni, da se pridružite naši ekipi. Iščemo strokovnjake iz zdravstvenega področja in področja dobrega počutja, prevajalce, oblikovalce tiskovin, programerje, strokovnjaki, ki se ukvarjajo s socialnimi mediji, novinarje … in zagotovo še koga ☺ .

Kontaktiraj nas preko spodnjega obrazca