SRČNE ZGODBE

Srčne zgodbe

#20 MAJ – VSD

Maj se je rodil v porodnišnici Maribor, 21.5.2015 po večurnem porodu s pomočjo zunanjega vakuuma, kot močan in zdrav fantek.Po štirih dnevih, so mu na

Preberi več »
Srčne zgodbe

#18 URH – ASD IN VSD

26.3.2012 se je rodil Urh, težak 3720g in velik 53cm. Apgar 9-10-10. Nosečnost je potekala brez težav. Tretji dan po rojstvu je že pridobival nazaj grame.

Preberi več »
Srčne zgodbe

#12 ZALA – VSD

16. aprila 2018, tik pred polnočjo, je na svet prijokala najina sreča s 3480 g in 51 cm. V porodnišnici naju je en teden držala huda

Preberi več »
Srčne zgodbe

#11 LEO – ASD, VSD

Najina zgodba se je začela že nekoliko prej, v trebuhu, saj so na morfologiji ugotovili, da ima popkovina samo dve žili (namesto treh). Preglede sem imela

Preberi več »
Srčne zgodbe

#6 TIMOTEI – TETRALOGIJA FALLOT

𝐓𝐢𝐦𝐨𝐭𝐞𝐢 𝐏𝐚𝐭𝐚𝐟𝐭𝐚 𝟐𝟐.𝟓.𝟐𝟎𝟎𝟖, njegova zgodba skozi mamine oči. Popoldne z vami podelimo zgodbo, ki nam jo je zaupal še njegov oče.  22.5.2008 ob 8:42 se je

Preberi več »
Srčne zgodbe

#2 Fantek (ASD + VSD)

Najina zgodba se začne 12.6.2021. Na ta dan se je rodil moj čudovit Fantek. Najlepši občutki in najlepši trije dnevi. Vse je bilo v redu, dojila sva se, redil se je, veliko je spal, prespal cele noči. Rekli so, da slišijo manjši šum na srčku, ampak da je to pogosto in da izzveni v roku 72 ur.

Preberi več »
Srčne zgodbe

#1 Luka (koarktacija aorte)

Najin Luka je rojen kot velik in zdrav deček, ocene 10/10/10. V porodnišnici ni bilo nobenih posebnosti, zato smo odšli tretji dan domov.
Doma je bilo veliko veselje. Dobili smo novega dojenčka, ki je bil popoln v vseh pogledih. Spal, lepo jedel,…najin.

Preberi več »

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Društvo, ki smo ga ustanovili prostovoljno in smo si ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela, zahteva tudi finančna sredstva. Do sedaj smo razvoju namenili lastna sredstva. Društvo je obsežno, zato prosimo vse, ki tako kot mi verjamete v naše društvo za pomoč in nas podprete.

Vsem donatorjem se bomo javno zahvalili, v kolikor boste to želeli. Vsa donacijska sredstva bodo transparentno porabljena in prikazana za kaj so bila namenjena. Vnaprej iskrena hvala.

Prosimo označite, za katero opcijo ste se odločili:

Pridruži se

Postani del ekipe.

V kolikor imate znanja, za katere mislite, da bi pripomogla delovanju društva in njihovim članom, ste vabljeni, da se pridružite naši ekipi. Iščemo strokovnjake iz zdravstvenega področja in področja dobrega počutja, prevajalce, oblikovalce tiskovin, programerje, strokovnjaki, ki se ukvarjajo s socialnimi mediji, novinarje … in zagotovo še koga ☺ .

Kontaktiraj nas preko spodnjega obrazca